Управління процесом забезпечення конкурентоспроможності підприємства (на матеріалах сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки) - Балецький, Назар Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі магістра проведено теоретичні та прикладні дослідження процесу забезпечення конкурентоспроможності підприємства в умовах динамічного та ризиконебезпечного ринкового середовища.

The master’s thesis presents theoretical and applied research on the management process of ensuring the competitiveness of an agricultural enterprise. Special attention is paid to the assessment of the competitive potential of the enterprise, including production, financial, personnel, and innovation components.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; управління; конкурентні переваги; інноваційний проєкт; ефективність; сільськогосподарське підприємство