Проєкт цеху з виробництва знежиреного сухого молока - Гольц, Олена Богданівна (Луцьк : ЛНТУ, 2020)
У випускній кваліфікаційній роботі приведена документація на проєктування цеху виробництва сухого знежиреного молока. Використовуючи вихідні дані, в проєкті розроблені вихідні вимоги до сировини, яка використовується для виробництва продукції, сформульовані вимоги до якості готової продукції, дана характеристика технології виробництва сухого знежиреного молока, виконано машинно-апаратурну схему виробництва. Проведені розрахунки витрати сировини, матеріалів, виконано підбір технологічного обладнання. У роботі виконано розробку плану розміщення обладнання у цеху, розглянуті питання технохімічного та мікробіологічного контролю на виробництві, а також організацію охорони праці.
Keywords: cировина; молоко; сушіння; обладнання; рецептура; технологія; схема; якість