Тенденції розвитку готельного бізнесу Західної України в сучасних умовах - Ваврук, Андрій Валентинович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
В роботі досліджено теоретичні основи розвитку закладів розміщення в транскордонних регіонах західної України. Визначено складові змісту та значення закладів розміщення в індустрії гостинності регіону, який полягає у необхідності чіткого розуміння та управління цим важливим аспектом інфраструктури гостинності. Заклади розміщення відіграють ключову роль у формуванні привабливості регіону для гостей, сприяють економічному зростанню через створення робочих місць та залучення інвестицій, а також підтримують культурний обмін та розвиток місцевих громад.
Keywords: гостинність; заклади розміщення; тенденції розвитку; готельний бізнес.