Електротехніка в електроенергетиці - Гадай, Андрій Валентинович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання практичної роботи містить теоретичні відомості та завдання, необхідні для засвоєння основних положень та набуття практичних навичок розрахунку електричних кіл. Призначене для студентів спеціальності G3 Електрична інженерія денної та заочної форми навчання.
Keywords: Електротехніка в електроенергетиці