Основи наукових досліджень - Боярська, Інна Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить конспект лекцій з курсу дисципліни «Металознавство», перелік джерел для підготовки студентів до виконання практичних занять. Призначене для студентів спеціальності G8 Матеріалознавство. Введення в навчальний процес дисципліни «Основи наукових досліджень» важливий етап у підготовці кваліфікованого випускника університету.
Keywords: наука; длослілження; методика