Процеси і апарати харчових виробництв - Панасюк, Світлана Григорівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання складене для надання методичної допомоги здобувачам вищої освіти при виконанні практичних робіт і містить теоретичні відомості та типові приклади вирішення завдань.
Keywords: Процеси і апарати харчових виробництв