Про ефективність використання легких контейнерних платформ - Андрущак, Ігор Євгенович; Кошелюк, Віктор Андрійович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Досліджено особливості використання легких контейнерних платформ у сучасних інформаційних системах та проаналізовано їх вплив на ефективність розгортання й експлуатації застосунків. Проведено порівняльний аналіз основних характеристик легких контейнерних платформ, зокрема продуктивності, споживання ресурсів, масштабованості та зручності адміністрування. Отримані результати підтверджують доцільність використання легких контейнерних платформ для побудови гнучких, високопродуктивних і ресурсоефективних програмних середовищ.
Keywords: легкі контейнерні платформи; контейнеризація; продуктивність; масштабованість; ефективність використання ресурсів