Архітектурне проєктування однородинного житлового будинку (разом з КП) - Пасічник, Оксана Степанівна; Козел, Максим Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Самостійна робота здобувачів вищої освіти є обов’язковою складовою навчального процесу з дисципліни «Архітектурне проєктування однородинного житлового будинку (разом з КП)» та спрямована на поглиблення теоретичних знань, формування професійного мислення й набуття практичних навичок архітектурного проєктування.
Keywords: Однородинне житло; архітектурний проект