Переддипломна практика - Цизь, Тетяна Петрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить загальні положення, мету і завдання, вимоги до структури, змісту з переддипломної практики та призначені для надання допомоги здобувачам вищої освіти при виконанні різних етапів процесу проходження даної практики та написання звіту.
Keywords: Переддипломна практика