Архітектурні конструкції - Нінічук, Микола Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У методичних вказівках наведений основний матеріал практичних занять, розглянуті основні положення проектування малоповерхових житлових і громадських будівель, принципи проектування їх об'ємно-планувальних рішень, основні види конструктивних елементів. Матеріал методичних вказівок може бути корисний при підготовці студентів до аудиторних занять.
Keywords: Архітектура; Конструкції; Практичні заняття