Мобільний робот з жестовим керуванням на базі Arduino UNO - Шинкарук, Артем Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі проведено аналіз мобільних роботів та методів їх керування, обґрунтовано вибір апаратних засобів для реалізації управління робототехнічною системою за допомогою жестів, зокрема Arduino Uno та відповідних датчиків, а також описано середовище програмування та розробку апаратних і програмних компонентів для керування мобільним роботом.

The work analyzes mobile robots and methods of controlling them, justifies the selection of hardware for implementing gesture-based control of a robotic system, specifically Arduino Uno and relevant sensors, and describes the programming environment and development of hardware and software components for controlling a mobile robot.
A mobile robot with gesture control based on Arduino UNO
Keywords: Arduino; радіомодуль; плата сервоприводів