Аналіз і шляхи покращення фінансового стану підприємства (на матеріалах ПрАТ «Вераллія Україна») - Мірчук, Олександр Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі поглиблено теоретико-методичні засади аналізу фінансового стану підприємства та розроблено на основі його результатів рекомендації з покращення існуючого стану. Шляхом уточнення сутності поняття «фінансовий стан підприємства», розкриття методичних особливостей аналізу фінансового стану підприємства та управління його покращенням подальшого розвитку набули основи теорій фінансів і економічного аналізу

The work deepens the theoretical and methodological principles of the analysis of the financial condition of the enterprise and, based on its results, recommendations for improving the existing condition are developed. By clarifying the essence of the concept of «financial condition of the enterprise», revealing the methodological features of the analysis of the financial condition of the enterprise and managing its improvement in further development, the foundations of the theories of finance and economic analysis were acquired
Keywords: фінансовий стан; методи оцінки; управління; шляхи покращення; коефіцієнтний аналіз; проєктні рішення; підприємство