Публічне право i нормотворчість - Зицик, Сергій Григорович (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
Видання містить методичні вказівки до семінарських занять та виконання самостійних робіт з дисципліни «Публічне право i нормотворчість», перелік літератури для підготовки здобувачів. В основу методичних вказівок покладені підручники кращих українських науковців з публічного права і нормотворчості.
Успішна самореалізація та розвиток молоді в Україні залежать від узгодженості дій багатьох заінтересованих сторін: органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, бізнесу, родини тощо. Зважена, відповідальна та доказова молодіжна політика є наріжним каменем формування майбутнього України. Водночас така політика не повинна бути директивною та обмежувати право вибору, вона має спонукати молодь виявляти ініціативу, самостійно визначати власні цілі та цінності, а також брати участь у визначенні пріоритетів і шляхів розвитку держави.
Keywords: Публічне право i нормотворчість