Моніторинг платформи YouTube засобами SQL - Савчук, Ольга Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі проведено аналіз існуючих методів моніторингу платформи YouTube, включно з оглядом сервісів аналітики, таких як Unbox Social та Quintly. Розглянуто засоби та методи збору та обробки даних за допомогою YouTube Analytics та SQL. Описано розробку програми для моніторингу даних YouTube із візуалізацією результатів запитів та продемонстровано можливості використання фреймворку Django для створення веб-застосунку.

The work analyzes existing methods for monitoring the YouTube platform, including an overview of analytics services such as Unbox Social and Quintly. It examines tools and methods for data collection and processing using YouTube Analytics and SQL. The development of a program for YouTube data monitoring with query result visualization is described, along with demonstration of Django framework capabilities for creating a web application.
YouTube platform monitoring using SQL
Keywords: платформа YouTube; Python; статистика