Основи комп'ютерного дизайну - Неділько, Ольга Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Конспект лекцій містить необхідний теоретичний матеріал з описом програм та виконання маніпуляцій у них, який дасть можливість студентам засвоїти навчальний матеріал з мінімальними витратами часу. Призначене для студентів спеціальностей F2 Інженерія програмного забезпечення, F3 «Комп’ютерні науки», F7 Комп’ютерна інженерія денної та заочної форми навчання.
Keywords: компʼютерний дизайн; ui/ux дизайн; компʼтерна графіка