Фаховий тренінг - Талах, Людмила Олександрівна (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
У методичних вказівках наведено мету та завдання фахового тренінгу, компетентності, які формуються під час проходження фахового тренінгу, організація і керівництво практикою, вказано обов’язки керівників практики та здобувачів, наведена програма фахового тренінгу, вимоги до оформлення звіту та перелік необхідних документів для проходження фахового тренінгу
Keywords: Фаховий тренінг; практика; підприємство; компетенції.