Багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями офісного призначення у м. Вінниця - Кузьменко, Костянтин Андрійович (Луцьк: ЛНТУ, 2023)
Кваліфікаційна робота складається з п’яти розділів, літератури, додатків. В архітектурно-будівельній частині розроблено: об’ємно-просторове, архітектурно-конструктивне рішення будівлі, інженерні мережі, будівельна фізика. Графічна частина складається із двох аркушів (плани поверхів, розрізи, фасади, вузли, деталі). У розрахунково – конструктивній частині виконано моделювання розрахункової схеми будівлі в програмі КОМПОНОВКА ПК МОНОМАХ, конструювання плити перекриття, збірних стрічкових фундаментів. У розділі «Технологія та організація будівництва» підраховано об'єми робіт, складено калькуляцію витрат праці, підібрано монтажний кран, складено календарний графік будівництва, запроектовано будівельний генеральний план. В економічній частині проекту складено локальний кошторис на загальнобудівельні роботи. У розділі «Охорона праці» розроблено основні нормативні вимоги безпеки при виконанні окремих видів робіт.
Keywords: розрахункова схема; програмний комплекс; автоматизоване конструювання; плита; фундаменти; календарний план; будівельний генеральний; кошторис; охорона праці