Еколого-безпечні біопрепарати – складова вирощування зернових культур - Августинович, Марія Богданівна (Луцьк: ЛНТУ, 2024)
У роботі розглянуто значення застосування еколого-безпечних біопрепаратів у технологіях вирощування зернових культур. Обґрунтовано їхню роль у підвищенні продуктивності рослин, покращенні якості продукції та мінімізації антропогенного навантаження на довкілля, що є необхідною умовою сталого розвитку сучасного агровиробництва.
Keywords: Біопрепарати; Екологічна безпека; Зернові культури; Агротехнології; Біологізація землеробства