Сучасні технології та форми надання професійних послуг в ресторанній галузі (на прикладі піцерії Solo) - Зданевич, Артем Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Досліджено зміст та значення технологій та форм надання професійних послуг в розвитку підприємств ресторанного господарства, що надзвичайно важливими для адаптації до сучасних вимог ринку та забезпечення високої конкурентоспроможності. Інтеграція передових технологій, таких як автоматизація процесів, онлайн-замовлення, CRM системи та безконтактні платежі, сприяє оптимізації операційних процесів, підвищенню ефективності обслуговування та персоналізації досвіду споживачів. Оновлені форми послуг, включаючи кейтеринг, мобільні додатки для бронювання, та екологічні ініціативи, не тільки задовольняють різноманітні потреби споживачів, але й підкреслюють соціальну відповідальність бізнесу.
Keywords: гостинність; технології та форми надання професійних послуг; ресторанна галузь