Облікове забезпечення управління сільськогосподарською технікою - Сич, Андрій Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У першому розділі проведено дослідження понять: сільськогосподарська техніка, основні засоби, види основних засобів, управління сільськогосподарською технікою, здійснено оцінку нормативного забезпечення обліку та праць вчених з облікового забезпечення управління основними засобами. У другому розділі подано статистичну оцінку сільського господарства в Україні, розкрито практику обліку сільськогосподарської техніки та порядок її відображення у фінансовій звітності сільськогосподарських підприємств. У третьому розділі наведено пропозиції з удосконалення облікового забезпечення управління сільськогосподарською технікою, в тому числі в частині документального забезпечення та відображення в аналітичному обліку.
Accounting support for agricultural machinery management
Keywords: сільськогосподарська техніка; управління сільськогосподарською технікою; основні засоби; види основних засобів; облік; фінансова звітність