Електротехніка в електроенергетиці - Гадай, Андрій Валентинович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить основні відомості про лінійні електричні кола із зосередженими та розподіленими параметрами, нелінійні електричні кола, перехідні процеси в колах постійної і змінної ЕРС. Призначене для студентів спеціальності G3 Електрична інженерія денної та заочної форми навчання.
Keywords: електричне коло; перехідний процес