Практикум з фаху - Жванія, Людмила Вікторівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Навчально-методичне видання вміщує теми практичних занять і самостійної роботи, методичні вказівки до їх виконання, а також завдання до кожної з тем, питання для самоконтролю та рекомендовану літературу.
Keywords: Методика створення журналістських матеріалів у різних жанарах