Розробка полінаповнених епоксикомпозитів триботехнічного призначення - Тусь, Олександр Васильович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Тусь О.В. Розробка полінаповнених епоксикомпозитів триботехнічного призначення. Рукопис. Кваліфікаційна робота магістра ОП «Матеріалознавство» спеціальності 132 Матеріалознавство. Луцький національний технічний університет. Луцьк, 2024. Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, трьох розділів, висновків, списку літератури та додатків. В даній кваліфікаційній роботі досліджено вплив дисперсних порошків оксидів одно- та двовалентної міді на міцність на стискання епоксикомпозитних матеріалів. Розроблено полінаповнені епоксикомпозитні матеріали триботехнічного призначення. Досліджено їх міцність на стискання та зносостійкість. Магістерська робота складається з пояснювальної записки та додатків. Пояснювальна записка містить 60 сторінок, 21 рисунок, 1 таблицю та включає список з 40 літературних джерел. Графічна частина складається з 10 листів формату А4, представлених у додатку А.
Keywords: епоксикомпозитні матеріали; термічна обробка; міцність на стискння; зносостійкість; структура