Аналітичне дослідження динаміки капітальних інвестицій в Україні та Волинські області - Нужна, Оксана Анатоліївна (Полтава : ПДАУ, 2025)
За даними Державної служби статистики України досліджено динаміку капітальних інвестицій в Україні та Волинській області за 2010-2023 роки. Встановлено, що обсяги капітальних інвестицій в Україні загалом та Волинські області зокрема зростають, за винятком певних періодів, що пояснюються об’єктивними макроекономічними причинами. З'ясовано, що Волинська область протягом періоду дослідження займає незначну частку у структурі капітальних інвестицій України (на рівні 1-2%), хоча даний показник був достатньо високим у 2015, 2019 і 2022 роках завдяки позитивній динаміці в попередні періоди.
Analytical study of the dynamics of capital investments in Ukraine and Volyn regions
Keywords: аналіз; динаміка; капітальні інвестиції