Організація курортно-рекреаційного засобу розміщення (екоготелю) - Коток, В’ячеслав Петрович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
На основі аналізу діяльності європейських готельних комплексів окреслено проблеми та перспективи розвитку еко-готелів в Україні. Установлено, що досвід розвинених західних країн констатує, що стратегії та механізми обмеження шкідливих наслідків діяльності підприємств сфери гостинності цілком досяжні та ефективні.
Keywords: готельна послуга; гостинність; готельна індустрія; еко-готелі; готельне господарство; ринок готельної індустрії