Капітальний ремонт вулиці Леонтовича в місті Ковелі Волинської області - Нагорний, Дмитро Васильович (Луцьк: ЛНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, списку використаних джерел, додатків. У роботі представлено характеристики району будівництва, характеристики існуючої вулиці, особливості проекту капітального ремонту та запропоновано проект капітального ремонту на основі техніко-економічних показників. Запроектовано дорожній одяг нежорсткого типу. В проекті запроектовано план вулиці, поздовжній профіль, поперечні профілі конструкції земляного полотна та дорожнього одягу, тротуари, проведено розрахунок дорожнього одягу, який нараховує 2 типи, розроблено схему розташування технічних засобів організації дорожнього руху. В даній роботі запропоновано заходи щодо доступності об’єкта ремонту для маломобільних груп населення.
Keywords: вулиця; земляне полотно; дорожній одяг; асфальтобетон; зʼїзд; профіль; тротуар